Radio Victoria

Sport

Tomislav Karadzic humb kontrollin pas pranimit të Kosovës në UEFA

Tomislav Karadzic humb kontrollin pas pranimit të Kosovës në UEFA
0
SHARES

Tomislav Karadzic pas pranimit të Kosovës në UEFA, ka thënë se ky vendim është fatal për sportin.

Vendimi i Kongresit të UEFA’s me 28 vota pro dhe 24 vota kundër, ka shpallur republikën e vetëshpallur të Kosovës pjesë e UEFA’s. Kështu ka thënë Tomislav Karadzic.

Në fjalimin e tij para Kongresit, Karadzic tha se ky vendim është vendim politik dhe se UEFA me këtë akt ka hapur kutinë e Pandorës


Lajmi i mëparshëm
Dorëzohet Azem Syla
Lajmi i mëtejshëm
Kosova në UEFA, lajm që shokoi Serbinë

Latest Comments