Radio Victoria

July 2016

https://www.youtube.com/watch?v=0hfgxjyMDug

Dikur ka qenë një muzikant, më pas u kthye në aktor. Sipas “The Guardian”,  Dwayne “the Rock” Johnson është aktori më i paguar në botë. Kjo është surprizuese sepse mendohej që aktori më i paguar të ishte një ndër ata…

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka deklaruar sot se kanë vlerësuar se ka mundësi të shfrytëzohet hapësira që të diskutohet me deputetë dhe me qytetarë dhe të merren më shumë informata për çështjen e demarkacionit me Malin e Zi, transmeton…

Sipas AFP’së numri i të vdekurve nga 80 ka shkuar në 84. Ekziston frika se kjo shifër mund të shtohet pasi persona 18 të plagosur nga ky sulm janë në gjendje shumë të rëndë. LEXO EDHEVeseli për sulmin në Nice:…