Radio Victoria

December 2016

Eksperti i Telekomunikacionit Ismet Hamiti, me një letër të hapur, i ka shkruar Kryeprokurorit të Kosovës lidhur me negociatat e Kosovës e të Serbisë dhe marrëveshjen për telekomunikacion të cilën ai e ka paraqitur si krim për të cilin kërkon…

Ish-ushtari i UÇK-së, Jon Harrison, është shprehur kundër ndërtimit të murit në afërsi të urës së Ibrit në Mitrovicë. Në një postim në rrjetin social Facebook, Harrison ka shkruar se muri do të jetë cak i raketave RPG dhe se…

Dega e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Gjilan ka reaguar ndaj akuzave drejtuar kreut të kësaj komune, Lufti Haziri, nga Partia Demokratike e Kosovës, për punësime të jashtëligjshme, duke i cilësuar akuzat e tilla si të “pavërteta dhe tendencioze”. LDK…

Me datën 09.12.2016 është ftuar mbledhja e F.G. në Gjilan nga Kryetarja e forumit Ymrane Shahiqi ku ishte prezent edhe Kordinatorja e FG nga qendra zoju/Mirlinda Gashi.Pas fillimit të mbledhjes pa ftesën e Forumit tenton të mar pjes edhe kryetari…