Radio Victoria

April 2017

Shumë shpejt pritet që rreth 3 mijë punëtorë të PTK-së të mbesin pa punë. Pasurinë e tyre në vlerë prej 30 milionë eurosh pritet ta marrë Blerim Devolli, i cili e ka fituar edhe shkallën e dytë të arbitrazhit ndërkombëtar…

Vëllai i të ndjerit Naser Makolli, i cili ndërroi jetë gjatë ditës së djeshme në Qendrën e Paraburgimit në Lipjan, foli për Kallxo.com për sëmundjen nga e cila vuante vëllai i tij. Problemet shëndetësore janë arsyet e vdekjes së Naser…

Komuna e Gjilanit ka nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi me Ministrinë e Punëve të Brenshme dhe Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), të mbështetur nga Ambasada e Italisë, për angazhimin e komunitetit në fushën e parandalimit të radikalizimit….