Radio Victoria

Kryesoret, Politike

Incident në mes të deputetëve serbë të Kuvendit të Kosovës

Incident në mes të deputetëve serbë të Kuvendit të Kosovës
0
SHARES

Ka ndodhur një incident në mes të deputetëve serbë të Kuvendit të Kosovës, njofton Klan Kosova.

E tëra ka ndodhur kur deputeti Sllobodan Petroviq ka hyrë në një takim urgjent të cilin e ka thirrur Lista Serbe duke i thënë kryetari të kësaj liste, Slavko Simiq dhe zëvendëskryeministrit Branimir Stojanoviq se janë mashtrues .

Petroviq poashtu ka refuzuar të dalë nga takimi në të cilin ka thënë se nuk është i thirrur derisa me fjalë e kanë kërcënuar njëri-tjetrin.Në këtë rast, Petroviq nuk e ka lejuar as rojen e Simiqit që të ndërhyjë.


Lajmi i mëparshëm
Top Secret - A ishte kryeministri Isa Mustafa në dijeni për misionin sekret të Jabllanoviqit
Lajmi i mëtejshëm
Lutfi Haziri nderon martirët e Llovcës, kërkon zbardhjen e masakrës

Latest Comments