Valentina_Bunjaku-Rexhepi2014-620x330

Reagim i Kryesueses së Asamblesë Komunale të Gjilanit

Demokracia është një proces që ecën dhe gjatë ecjes së saja dhe përsoset në hapat drejt një funksionalizimi sa më të mirë, për të mirën  e përgjithshme.  Në demokraci ajo që sot mendojmë është zgjidh...
Mimoza

Me ndjenjat e Nënës bota nuk do të ndjente dhimbje.

Të flasësh për gruan është e vështirë. Si fillim duhet te dime rendesinë e paçmueshme që ato kanë në jetë. Te flasesh per gruan si fillim duhet të njohim të paktën 50%, pasi 100% një grua nuk mundet ...
seanca

Haziri e informon Kuvendin për punën 100 ditëshe

Gjilan, 16 prill / Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka prezantuar të mërkurën para këshilltarëve komunalë, në një seancë të veçantë të Kuvendit Komunal, informatën e tij për punën 100 dit...
Shefik-Surdulli

NISMA ne Gjilan, niset pa (pro)motorin e saj

Spektri politik i Republikës së Kosovës, po “stoliset” çdo ditë e më shumë me themelime të partive të reja. Ne si shtet mund të “mburremi” dhe të “krenohemi” që ndoshta jemi të parët në b...