Radio Victoria

Video

  • (41) Posts

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=GvhDywnMOtY[/embedyt] Presidentja e Kosovës Adifete Jahjaga ishte befasur me opinjonet e qytetarëve të Gjilanit gjat vizitës që jubënte qyteteve në kosovë duke komunikuar në mënyrë të drejtëpërsëdrejti.Ja si e shprehën mllefin vet qytetarët.Gjiruar nga R.Victoria.

Ky eshte klipi i kenges KUQ E ZI

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=71uqQKMGci8[/embedyt] Ky është momenti befasues kur një grua në Kinë mposht tre burra, të cilët po shkaktonin probleme në një restorant të vogël. Video është kthyer në hit në internet.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=Lv7eSPhgMu0[/embedyt] Kjo video spektakolare e alpinistët që ecën nëpër një liqen të ngrirë, ku sipërfaqja është si një fletë e kristaltë e qelqit, ka shkuar viral në internet dhe ndezi një debat të nxehtë mbi atë nëse kjo është një…

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=LxEpnthfcSI [/embedyt] Shikojeni se pse kjo video (nga showman-i francez Rémi Gaillard) ka arritur që vetëm brenda dy ditëve të mbledh rreth 1.370.000 klikime!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=QlDWzXF0UPY[/embedyt] Çfarë lidhje ka mes matematikës dhe bukurisë?

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=3q_ctxrZDj0[/embedyt] Ja se qka i ndodhë presidentës jahjaga gjat një interviste  

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=jlNso0Ng1_M[/embedyt]

Një turk në vitin 1963 filloj të renovoj shtepin ne Kadakopij të turqis dhe ja qka zbuloj.Nje qytet të tërë [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SaMAEYF1TdI#t=178[/embedyt]

Qeverisja e kaluar i ka lënë Komunës së Gjilanit një borxh prej mbi 9 milionë eurosh, por edhe përkundër kësaj qeverisja aktuale është duke punuar shumë në infrastrukturë dhe projekte të ndryshme.