Radio Victoria

 

Radio “VICTORI” 97.9 Mz  stereo

LEGJENDA:  Radio” Victoria” egziston prej viteve te para te pasluftes si radiostacion I pare ne teritorin e Anamoraves dhe Kosoves prej korikut te vitit 1999.

DEGJUSHMERIJA:  Radio VICTORIA-FM  transmeton program ne frekuencat 97.9 stereo  Mz me transmetues te fuqis prej 500 W.Si transmetues regjional valet tona shtrihen ne teritor prej 350.000 banoreve edhe ate ne GJILAN. DARDAN (ish KAMENIC) dhe VITI.

GJILAN– me rethine Bresalc,LivoqIuletdheLivoqIeperm,Strazhe,Koretisht,Novoberde,Perlepnice,Shillove,Malisheve, Uglare, Pogragj, Zheger, Muqibabe, Cërnice ,Budrig.

KAMENIC-me rethine-Dheu I bardhe,Koretin,Srezovc,Svirc,Kitkë,

VITI mr rethinë-Pozharan,Dobellde,Smire,Binq,Kllokot Budrik e ulët,etj

Sipas nje analize  dhe sontazhi që ka bërë institutit amerikan për monitorimin e mediave Kosovare duke përfshirë edhe regjionin e Gjilanit me 350.000 banore  eshte ardhe ne konstatim se radio stacionin  ton per momentin ne gjdo kohe e degjojne 20 deri 25 % te audotoriumit qka do te thot :

350.000 banore 20 %  = 7.000. degjues per momentin ose

350.000 banore 21.7 %  = 7.595. degjues per momentin

Me degjueshmeri te tille do te keni mundesi te jeni gjithmone afer atyne qe ju duhen

Posedojm antenna DIPOL  rethore deri ne 60 Km radius vektor

Grupmosha e degjuëshmeris ne bazë të laramanis së emisioneve prej  8- deri 61 vjeq